Ајба семинар

Дана 23.02.2018., карате клуб Самурај 16 одржао је вечерњи тренинг семинар са гостима инструкторима проф. Младен Буразеровић 5. дан  jiu jitsa и 4. дан аикидо, Милош Јовановић 3. дан  jiu jitsa и 1. дан аикидо – тренер аикидо клуба Гири Земун. Асистенте на семинару чинили су и наши тренери Сретен Јевтић 9. дан, Рајко Радић 1. дан и Марко Јевтић 1. дан.

Циљ семинара је био да се деца упознају и са другим облицима и начинима самоодбране који су саставни део њихове обуке, а самим тим и да продубљују своја знања из ове области.

Треба истаћи да су наши ученици стрплјиво пратили семинар који је трајао 2 сата, у сали ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Путинцима и увежбавали нове технике које им могу бити од практичне користи у свакодневном животу.

Такође треба напоменути  проф. Младен Буразеровић председник All Japan Budo Association и један од Bord директора Светске будо асоцијације са средиштем у Јапану. Договорено је да се сваке године одржава бар један овакав семинар, а гости су били одушевљени пријемом и радом наше деце.

На крају, као што обичај налаже, тренер карате клуба Самурај 16 Сретен Јевтић уручио је дипломе сертификате за изузетан допринос и развој каратеа и наше школе и то проф. Младену Буразеровићу, Милошу Јовановићу, Рајку Радићу и директорици ОШ „Доситеј Обрадовић“ Снежани Стојић.

Bookmark the permalink.

Comments are closed